Busjeswas

Kom bij de
Pantser Club!

En ontdek de voordelen.
Nieuw!

Onze andere diensten

Blinkie's Busjeswas, dé plek waar uw busje of camionette een sprankelende transformatie ondergaat!

Of uw voertuig nu groot of klein is, onze busjeswas is dé ideale keuze voor een snelle en efficiënte reiniging. Bij Blinkie hanteren we een maximale washoogte van 3m10, dus zelfs de meest robuuste busjes en camionetten kunnen bij ons terecht!

Wat kan wél & wat kan niet?

Laten we duidelijk zijn over wat wel en niet kan in onze busjeswas. Busjes en camionettes zijn van harte welkom, evenals ‘Amerikaanse’ pick-ups zoals de Dodge Ram en Toyota Tundra. Zelfs bagagedragers, verluchting van koelwagens en dakvensters kunnen probleemloos door onze wasstraat. 

Wat echter niet mogelijk is, zijn aanhangwagens en trailers. We willen voorkomen dat uw wasbeurt verandert in een komisch avontuur met onhandige uitsteeksels. Ook uitstekende voorwerpen zoals buizen en ladders kunnen helaas niet worden gewassen in onze busjeswas. Maar maak u geen zorgen, ze hebben vast genoeg karakter en glans van zichzelf!

Voor mobile homes en campers hebben we een aparte selfwash waar ze terecht kunnen voor een verkwikkende opfrisbeurt. Zo houden we alles netjes en georganiseerd, zodat iedereen bij Blinkie kan genieten van een onvergetelijke waservaring.

Wasinfo

Gouden tips voor een stralend resultaat.

Blinkie Garantie

Bij ons bent u verzekerd van een kwalitatief resultaat en dat op een ecologisch verantwoorde manier. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, zodat u niet alleen met een blinkend schone auto de deur uit rijdt, maar ook een bijdrage levert aan een duurzamere wereld.

Onze tarieven

De beste keuze

VIP Wash

€21,00

Mét waspas
slechts €19,50

Basic+

€19,00

Mét waspas
slechts €18,00

Basic

€15,00

* Voorwas = Schuimpistool én hogedruk, zelf te bedienen.

Twijfelt u of uw voertuig geschikt is voor onze busjeswas?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of via Facebook. We helpen u graag met professioneel advies!

Kom naar Blinkie’s Busjeswas in Maaseik en geef uw geliefde busje of camionette de aandacht die het verdient.

Blinkie Racing days

Om vaderdag te vieren organiseert Carwash Blinkie op zaterdag 8 en zondag 9 juni de ‘Blinkie Racing Days’.

Als je houdt van F1 racen, competitie en adrenaline dan móet je deze Virtual Reality racing ervaren hebben.

Kom langs op zaterdag 8 of zondag 9 juni en doe mee in één van de twee klassementen voor jeugd of volwassenen. Wij reiken prijzen uit aan de Top 3 in élk klassement.