Carwash

Kom bij de
Pantser Club!

En ontdek de voordelen.
Nieuw!

Onze andere diensten

Uw wagen verlaat de wasstraat niet alleen stralend schoon, maar ook droger dan een komische mop!

Stap binnen bij Blinkie, dé Carwash in Maaseik waar auto’s schitteren als nooit tevoren! Onze 50 meter lange wasstraat is een waar blinkparadijs, met ultrazachte, zuivere borstels voorzien van microvezeltextiel die uw voertuig met liefde omhelzen.

Heeft het interieur van uw auto ook wat liefde nodig?

Geen paniek! Op ons gratis serviceplein wachten 20 stofzuigplaatsen op u, met perslucht als extra stofzuigsuperkracht.

 

Laat uw innerlijke perfectionist los terwijl u onze gratis mattenklopper en bandenblazer gebruikt om uw auto te laten blinken als een ster op de rode loper.

En laten we de automatenshop niet vergeten, waar u de nieuwste en beste producten kan aankopen om uw auto in topvorm te houden. We hebben alles wat u nodig heeft om uw vierwieler te laten stralen.

Wasinfo

Gouden tips voor een stralend resultaat.

Blinkie Garantie

Bij ons bent u verzekerd van een kwalitatief resultaat en dat op een ecologisch verantwoorde manier. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, zodat u niet alleen met een blinkend schone auto de deur uit rijdt, maar ook een bijdrage levert aan een duurzamere wereld.

Onze tarieven

De beste keuze

Maak je keuze uit de verschillende wasopties.

Pantser

€19,50

Mét waspas
slechts €17,50

Goed

€17,50

Mét waspas
slechts €16,00

Normaal

€15,00

Mét waspas
slechts €14,00

Basic

€12,50

Kom naar Blinkie en laat uw auto de ster van de show zijn. We beloven dat hij zal stralen als een gepolijste grap!

Oh, en vergeet niet dat we bij Blinkie niet alleen om auto’s geven, maar ook om de wereld om ons heen. Onze zepen zijn biologisch afbreekbaar, omdat we vinden dat zelfs auto’s een groene draai verdienen. En met meer dan 90% gerecycleerd water en 100% groene stroom, helpen we samen met u om het milieu te laten glinsteren!