Nieuws

Uncategorized

Weekend van de Klant = CADEAU!

Het weekend van 30/09 – 01/10 vieren we weer mee met het Weekend van de Klant. Bij elke wasbeurt van de wasstraat en busjeswas ontvangt u GRATIS een extra grote flacon Glass Cleaner. Altijd handig, en zeker met de laagstaande zon in dit seizoen!

Lees verder ┬╗
Uncategorized

Zoek en win een Pantser Jaarclub!

Om onze nieuwe website te lanceren hebben we een BlinkieBink verstopt. Als je deze vindt en je gegevens invult maak je kans op een Pantser Jaarclub twv 450 euro! Ga snel op zoek en wie weet zien we jou straks heeeel vaak je auto komen wassen ­čśë    

Lees verder ┬╗
Blinkie nieuws

Knapkoekfeest ook bij BLINKIE!

Dit weekend vindt het in het centrum van Maaseik het Knapkoekfeest plaats. Deze traditionele gebeurtenis viert het ontstaan van de knapkoek, een lokale delicatesse. In combinatie met ambiance, folkloremarkt en entertainment is dat zeker de moeite om dit weekend naar Maaseik af te zakken. Wat ook de moeite is, is dat je dit weekend bij elke wasbeurt een GRATIS doosje knapkoeken krijgt van Maison Maeseyck! Kom dus zeker dit weekend je auto wassen ├ęn smullen.

Lees verder ┬╗
Blinkie nieuws

OPGELET: Gewijzigde openingstijden Pinksteren

In het pinksterweekend passen we onze openingstijden lichtjes aan. Op zondag zijn we open zoals elke zondag. Op Pinkstermaandag passen we ook de zondagsuren toe. Wasstraat en busjeswas open van 9u tot 13u Wasboxen en serviceplein toegankelijk van 7u tot 21u Het belooft prachtig weer te worden!

Lees verder ┬╗
Promoties en acties

Winactie SUPERDRYER Droogdoek

Wil jij een fantastische droogdoek winnen van Ma-Fra twv 22,95 euro? Maak dan een leuke, mooie, gave, creatieve foto van je auto bij onze wasboxen en post deze met de hashtag #winactieBlinkie. Je hebt tot 1 juni de tijd! Dan kiezen we 2 winnaars.

Lees verder ┬╗

categorie├źn

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.