NIEUW: Budget Club (met een FAQ)

NIEUW: Budget Club (met een FAQ)

Onze Club familie is uitgebreid met een Budget Club. Je kan dus voor een vast bedrag van 24,50 euro wassen zoveel als je wilt. Maar in plaats van het Beste programma met de Pantser Club krijg je telkens programma 3 twv 12 euro. Zo heb je altijd een schone auto voor een vaste lage prijs.

Hieronder vind je een paar vragen die ons het meest gesteld worden. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan snel een mailtje naar info@blinkie.be of vraag het na je wasbeurt aan onze medewerkers op het serviceplein.

Met hoeveel auto’s mag ik gebruik maken met een Club?

 • Uiteraard geldt 1 club = 1 auto. Er wordt een RFID tag aangebracht die niet onderling uitgewisseld kan worden.

Ik heb een nieuwe auto/nieuwe voorraam, wat gebeurt er met mijn Club?

 • Je kan 1 keer gratis van auto wisselen/nieuwe RFID. Daarna vragen we 10 euro administratiekosten.

Hoe kan ik een Club kopen?

 • Via onze Online Waswinkel kan je inloggen en dan een Club aankopen met Creditcard. Je ontvangt een mail en bij je eerstvolgende bezoek brengt een medewerker van Blinkie de RFID tag aan.
 • Bij Blinkie aan de kassa met Creditcard. Dan wordt alles meteen in orde gebracht
 • Aan de betaalautomaten via de gele knop met Word lid van een Club. Ook hier enkel met Creditcard betalen.
 • Een Club kan enkel aangekocht worden met Creditcard, dit om de automatische afschrijvingen te waarborgen. Als je met Maestro/Bancontact afrekent stopt de Club automatisch na 1 maand en moet je vernieuwen met een Creditcard

Ik heb nog een waspas maar wil over naar een Club:

 • Als je nog saldo op je waspas hebt betaal je de eerste maand van de Club met Creditcard zodat wij je gegevens hebben. Daarna verrekenen we je openstaand waspassaldo met het aantal dagen van je club*. Heb je bijvoorbeeld 36,50 euro saldo op waspas betaal je de eerste maand. Daarna verlengen wij automatisch de Club met 46 dagen. Pas als deze eerste maand + 46 dagen verstreken zijn komt de volgende afschrijving. Is het nog niet duidelijk? We leggen het je graag uit met je persoonlijke situatie!

Ik wil een waspas en een Club:

 • Je kan prima een waspas houden voor meerdere auto’s en een Club voor 1 auto. We maken echter wel een ander account aan, hier merk je echter niets van. Enkel voor je online account heb je wel een verschillend mailadres nodig voor de waspas en de Club

Ik wil mijn Club opzeggen:

 • Een Club kan je maandelijks opzeggen. De Club wordt steeds vernieuwd op de dag van de eerste betaling. Start je met een Club op bv de 21ste van de maand, dan gaat de betaling ook steeds op de 21ste van je rekening. Wil je een Club stopzetten geef je dus een seintje per mail vóór de datum van afschrijving. Je krijgt dan ook steeds een bevestiging van ons.

Mijn auto is gestolen, wat nu?

 • Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte zodat we je Club blokkeren of doe dit zelf via je online account. Als je een nieuwe auto hebt plakken we een andere RFID tag en zetten je account weer open. Zolang je geen gebruik maakt van je club na melding gaat er ook geen bedrag van je rekening.

Ik kan voor langere tijd geen gebruik maken van mijn Club door ziekte/verblijf in het buitenland/…

 • Je hebt de mogelijkheid om je account op te schorten voor onbepaalde tijd. Dit kan je zelf doen in je online account of breng ons op de hoogte zodat wij dit doen. Na melding zal er geen bedrag meer van je rekening worden afgeschreven (en kan je ook niet meer wassen) tot je een seintje geeft dat je weer komt of dit zelf aanzet in je account. Er worden geen terugbetalingen gedaan!

Meer nieuws

Blinkie Racing days

Om vaderdag te vieren organiseert Carwash Blinkie op zaterdag 8 en zondag 9 juni de ‘Blinkie Racing Days’.

Als je houdt van F1 racen, competitie en adrenaline dan móet je deze Virtual Reality racing ervaren hebben.

Kom langs op zaterdag 8 of zondag 9 juni en doe mee in één van de twee klassementen voor jeugd of volwassenen. Wij reiken prijzen uit aan de Top 3 in élk klassement.