NIEUW: RFID herkenning voor makkelijk wassen

NIEUW: RFID herkenning voor makkelijk wassen

Als aanvulling op onze waspassen bieden wij nu ook RFID-tags aan. Wat EXTRAnieuw is aan deze tag is dat u de optie heeft om altijd een vast programma te kiezen!

Wat is het: Een RFID-tag is een kleine sticker met chip die door ons op uw voorruit bevestigd wordt. U rijdt de automaten tegemoet en ondertussen worden uw klantgegevens opgepikt door de scanners. U kan zonder eerst uw plastic waspas te zoeken en te scannen uw gewenste programma selecteren en doorrijden.

Voordelen: Minder handelingen = sneller aan de wasstraat, u kan de sticker niet verliezen of vergeten, u heeft een optie tot een vast programma te kiezen (= nog sneller de kassa voorbij),…

Voorwaarden: Er kunnen maximaal 2 gratis RFID’s gekoppeld worden aan uw account. Wilt u een sticker op een derde (of meer wagens) kan dit tegen een administratieve kost van 5 euro. De sticker kan makkelijk verwijderd worden, echter zal de chip niet meer werken. Deze is namelijk beveiligd. Bent u de sticker kwijt, koopt u een nieuwe wagen of vervangt u uw voorruit wordt de sticker vervangen voor een administratieve kost van 5 euro.

 

Meer nieuws