UPDATE: TERUG OPEN Gesloten wegens groot onderhoud

UPDATE: TERUG OPEN Gesloten wegens groot onderhoud

De werken zijn heel voorspoedig gelopen en vanaf nu staat de slagboom weer wagenwijd open voor uw auto te wassen!  Alles werkt weer (en hopelijk nog een beetje beter als eerst 😉 ) dus we zien u graag komen.

 

Tot snel!

 

 

Heel soms is het nodig om de carwash enkele dagen te sluiten om bepaalde dingen echt aan te pakken. Vanaf maandag 27 februari is het zo ver en zullen we 3 a 4 dagen de tunnel moeten sluiten om enkele vernieuwingen door te voeren. Hierdoor zal zelfs het serviceplein niet elke dag toegankelijk zijn. Omdat het verloop afhangt van veel verschillende factoren kunnen we niet exact zeggen wanneer we terug openen. De huidige verwachting is dat we de slagboom terug open kunnen doen in de loop van donderdagnamiddag.

Van zodra we meer weten wordt dit gepubliceerd op onze facebookpagina en ook een bericht geplaatst op de website. We willen u alvast danken voor uw begrip en hopen na deze werken een nog beter resultaat te kunnen neerzetten!

PS De wasboxen én de busjeswas blijven gewoon open, het is echter mogelijk dat de stofzuigers niet werken. Gelieve hier rekening mee te houden.

Meer nieuws