Blinkie Racing days

Om vaderdag te vieren organiseert Carwash Blinkie op zaterdag 8 en zondag 9 juni de ‘Blinkie Racing Days’.

Als je houdt van F1 racen, competitie en adrenaline dan móet je dit ervaren hebben.

Kom langs op zaterdag 8 of zondag 9 juni en doe mee in één van de twee klassementen voor jeugd of volwassenen. Wij reiken prijzen uit aan de Top 3 in élk klassement.

Hoe kan je mee doen?

Schrijf je hier in voor de Blinkie Racing Days én kom je auto wassen op 8 of 9 juni. Aansluitend kan je plaatsnemen in de F1 cockpit voor een échte race ervaring. De races starten op zaterdag van 10u tot 17u  & op zondag van 9u tot 13u.

Prijzen & klassementen

Klassement jeugd (tot 12 jaar)

  • Plaats 1: Max Verstappen pet
  • Plaats 2: Max Verstappen drinkbeker
  • Plaats 3: Max Verstappen brooddoos

 

Klassement volwassenen 

  • Plaats 1: 3 maanden Pantser Club 
  • Plaats 2: 2 maanden Pantser Club 
  • Plaats 3: 1 maand Pantser Club 

Ontdek de Blinkie Racing Simulator

Een levensechte ervaring

VR racen is heftig en intens en daarom alleen geschikt voor dare devils en winners.

De Blinkie Racing Simulator biedt de beste Virtual Reality Formule 1 race simulatoren ter wereld. Met trillingen in je stoel, wind in je gezicht en force feedback op je stuur giert de adrenaline door je lichaam.

Werkelijk overal is aan gedacht om jou te laten ervaren hoe het is om een Formule 1 coureur te zijn. Door de toevoeging van VR in een officiële race simulator geloven je hersenen echt dat je met 300 km/h over het circuit scheurt met de echte F1 zithouding, officieel stuur en pedalen. Alleen het beste van het beste.

Door de toevoeging van Virtual Reality ervaar je echt hoe het is om een F1 coureur te zijn

Virtual reality met force feedback, wind én trillingen.

Virtual Reality verandert het spelen van een spelletje in een unieke formule 1 race ervaring. Je ervaart het alsof je echt in de auto zit. Een echte race simulator heeft een direct drive wheelbase.

Dat wil zeggen dat de het stuur direct op de wheelbase is aangesloten voor het meeste realistische gevoel. Elk detail van het circuit voel je. Schrijf je hier in.

De juiste pedalen maken je secondes sneller en wij hebben de beste. Super krachtige loadcell pedalen met een zeer realistisch gevoel. 

Met speciale software kunnen wij de wind op het circuit simuleren. Dit zorgt voor een gevoel van snelheid tijdens het racen en stiekem ook voor de nodige verkoeling. 

Voor die echte toptijden heb je de juiste feedback van de simulator nodig. het vibratie systeem geeft je dit gevoel. Elke Curbstone of hobbel in het circuit voel je in de simulator.

Schrijf je hier in.

Schrijf je nu in voor de Racing Days én kom je auto wassen op 8 of 9 juni. Aansluitend kan je plaatsnemen in de F1 cockpit. De races starten op zaterdag van 10u tot 17u  & op zondag van 9u tot 13u.

Heb je nog vragen?

Laat het ons dan snel weten.