Selfwash

Welkom in de wasboxen van Blinkie, dé plek waar u zelf de regie heeft over het wassen van uw voertuig.

Onze wasboxen zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een grondige reiniging. Begin met onze intensieve reiniger om hardnekkig vuil te lijf te gaan. Laat de hogedruk shampoo zijn magie doen en laat uw auto of motor schuimen als een komisch bad vol grappen en grollen.

Gebruik de schuimborstel om elk plekje van uw voertuig liefdevol te omarmen en laat het naspoelen de laatste restjes vuil wegspoelen.

Voeg een vleugje glamour toe aan uw auto met onze Blinkie Pantserwax.

Deze wax geeft uw voertuig een extra dosis glans en bescherming, zodat het eruitziet als een VIP op de rode loper. Sluit af met het naspoelen van de wax en geniet van een vlekvrij resultaat dankzij ons osmose-systeem. 

Selfwash Maaseik

Wat je zelf doet,
doe je (meestal) beter.

Waarom zou u kiezen voor Blinkie's Selfwash?

Wel, we hebben een scala aan voordelen om u te overtuigen. Onze betaalautomaat is beschikbaar van 07:00 tot 21:00 uur, zodat u op elk moment jetons kunt kopen met cash, uw bankkaart of waspas. En als u voor onze Blinkie Pantser Wax kiest, bent u verzekerd van een resultaat dat sterker en glanzender is dan een normale wax – uw auto zal schitteren als nooit tevoren!

Bovendien bieden we voldoende ruimte op ons terrein, zodat u zelfs met grotere voertuigen zoals mobile homes en trailers moeiteloos kunt manoeuvreren. En als u echt tot in de puntjes wilt verwennen, heeft u toegang tot ons uitgebreide serviceplein. Daar vindt u niet alleen 5 extra ruime stofzuigplaatsen voor voertuigen tussen 2,50 en 3,10 meter hoogte, maar ook de mogelijkheid om uw wagen van binnen te laten stralen

Onze tarieven

De beste keuze voor doe-het-zelvers.

Selfwash tarief

Selfwash acties & promo's

Happy Days

Lucky winner

Onze medewerkers staan paraat aan de kassa én op het plein om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven.

Oh, en vergeet niet dat we bij Blinkie niet alleen om auto’s geven, maar ook om de wereld om ons heen. Onze zepen zijn biologisch afbreekbaar, omdat we vinden dat zelfs auto’s een groene draai verdienen. En met meer dan 90% gerecycleerd water en 100% groene stroom, helpen we samen met u om het milieu te laten glinsteren!

Blinkie Racing days

Om vaderdag te vieren organiseert Carwash Blinkie op zaterdag 8 en zondag 9 juni de ‘Blinkie Racing Days’.

Als je houdt van F1 racen, competitie en adrenaline dan móet je deze Virtual Reality racing ervaren hebben.

Kom langs op zaterdag 8 of zondag 9 juni en doe mee in één van de twee klassementen voor jeugd of volwassenen. Wij reiken prijzen uit aan de Top 3 in élk klassement.