Serviceplein

Kom bij de
Pantser Club!

En ontdek de voordelen.
Nieuw!

Onze andere diensten

Handig serviceplein van Blinkie Carwash Maaseik, waar uw auto tot in de puntjes wordt verzorgd!

Op ons serviceplein vindt u een scala aan gratis faciliteiten om uw auto te laten stralen en te zorgen voor een zorgeloze rit. Bij Blinkie bieden we maar liefst 20 stofzuigplaatsen aan op ons serviceplein. Hier kunt u kiezen uit verschillende opties, zoals Normaal, Comfort of Outdoor. Of uw auto nu een standaard zuigbeurt nodig heeft, wat extra comfort verlangt of graag het buitenleven verkent, wij hebben de perfecte stofzuigoptie voor u beschikbaar. 

Nét niet teveel om op te noemen.

Maak gebruik van onze bandenblazer om uw banden er weer als nieuw uit te laten zien, geef uw matten een opfrisser met onze gratis mattenklopper en zorg ervoor dat uw ruiten altijd helder zijn met onze ruitenwisser vloeistofdispenser. Bij Blinkie Carwash Maaseik denken we aan alles! 

Neem ook even de tijd om onze automatenshop te verkennen. Naast het verwennen van uw auto, kunt u hier een keuze maken uit hoogwaardige autoproducten. Of u nu op zoek bent naar de beste onderhoudsproducten van merken zoals MA-FRA, Sonax, Simoniz en meer, of gewoon even wilt ontspannen op ons plein, in onze automatenshop vindt u wat u zoekt.

Bij Blinkie Carwash Maaseik staan we altijd open voor innovatie en streven we naar verbetering. We horen graag uw ideeën, opmerkingen en vragen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw auto en uw ervaring bij Blinkie nog beter worden!

Faciliteiten

op een rijtje.

Blinkie Garantie

Bij ons bent u verzekerd van een kwalitatief resultaat en dat op een ecologisch verantwoorde manier. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, zodat u niet alleen met een blinkend schone auto de deur uit rijdt, maar ook een bijdrage levert aan een duurzamere wereld.

Kom naar Blinkie en laat uw auto de ster van de show zijn. We beloven dat hij zal stralen als een gepolijste grap!

Oh, en vergeet niet dat we bij Blinkie niet alleen om auto’s geven, maar ook om de wereld om ons heen. Onze zepen zijn biologisch afbreekbaar, omdat we vinden dat zelfs auto’s een groene draai verdienen. En met meer dan 90% gerecycleerd water en 100% groene stroom, helpen we samen met u om het milieu te laten glinsteren!