Zakelijke oplossingen

Kom bij de
Pantser Club!

En ontdek de voordelen.
Nieuw!

Onze andere diensten

Welkom bij de Blinkie zakelijke-oplossing, dé ideale oplossing voor bedrijven die hun wagen(park) in topconditie willen houden

Bij Blinkie bieden we zakelijke maatwerkprogramma’s aan, speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van uw bedrijfvloot of bedrijfswagen te voldoen.

Of u nu een C-level executive, een salesprofessional of een payrollmedewerker bent, wij begrijpen dat uw behoeften kunnen verschillen. Daarom stellen we u in staat om uw eigen programma samen te stellen.

U kunt zelf bepalen hoe vaak per maand u gebruik wilt maken van onze carwashfaciliteiten. Of het nu gaat om een wekelijkse reiniging of een incidentele wasbeurt, wij passen ons aan uw planning aan.

Bij Blinkie begrijpen we ook dat facturatie een belangrijk aspect is voor bedrijven.

Daarom bieden we flexibele facturatieopties die perfect aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Of u nu de voorkeur geeft aan maandelijkse, jaarlijkse, kwartaal- of pay-as-you-go-facturering, wij zorgen ervoor dat het proces naadloos verloopt.

Om het hele proces nog sneller en efficiënter te maken, maken we gebruik van automatische nummerplaatherkenning. Dit betekent dat uw voertuigen snel en moeiteloos toegang hebben tot ons terrein en de carwash. Geen gedoe met kaarten of codes, gewoon een soepele en probleemloze ervaring.

Met de Blinkie Zakelijke-oplossing bent u verzekerd van een uitstekend onderhoud van uw wagen(park). Onze hoogwaardige faciliteiten en professionele medewerkers staan altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw voertuigen er op hun best uitzien. 

Wasinfo

Gouden tips voor een stralend resultaat.

Blinkie Garantie

Bij ons bent u verzekerd van een kwalitatief resultaat en dat op een ecologisch verantwoorde manier. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, zodat u niet alleen met een blinkend schone auto de deur uit rijdt, maar ook een bijdrage levert aan een duurzamere wereld.

We streven ernaar om uw wagenpark in topconditie te houden, zodat uw bedrijf altijd een professionele uitstraling heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de Blinkie Fleet-oplossing en hoe we uw bedrijf kunnen helpen. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u een programma op maat te creëren. Bij Blinkie begrijpen we de waarde van uw wagenpark en werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat uw voertuigen altijd in topvorm zijn.

Blinkie Racing days

Om vaderdag te vieren organiseert Carwash Blinkie op zaterdag 8 en zondag 9 juni de ‘Blinkie Racing Days’.

Als je houdt van F1 racen, competitie en adrenaline dan móet je deze Virtual Reality racing ervaren hebben.

Kom langs op zaterdag 8 of zondag 9 juni en doe mee in één van de twee klassementen voor jeugd of volwassenen. Wij reiken prijzen uit aan de Top 3 in élk klassement.